Despre Noi

Print

     Bine ati venit !

            Societatea noastra  S.C. SOLECO ROMANIA S.R.L,  vine in intampinarea dumneavoastra cu un pachet complet de servicii in domeniul instalatiilor. Oferim servicii profesionale de proiectare, executie, intretinere si consultanta instalatii solare, sanitare, termice, electrice, gaze natural, ventilatie si climatizare.
            Experienta deosebita pe care o avem in acest domeniu de activitate este garantia profesionalismului si seriozitatii cu care tratam orice colaborare.
            Folosim in activitatea noastra tehnologie si software de ultima generatie pentru proiectarea, simularea si testarea lucrarilor. Venim in intampinarea nevoilor de instalatii cu o echipa tanara si dinamica, gata sa puna toate resursele, cunostintele si experienta acumulta in slujba dumneavoastra.

 Proiectarea si executia lucrarilor se efectueaza in conformitate cu legislatia in vigoare, de catre persoane cu pregatire de specialitate si atestate profesional si sunt verificate de catre un verificator autorizat MLPAT (MDLPL). Toate lucrarile sunt coordonate cu toti factorii implicati (arhitectura, structura, etc.).

            Societatea noastra are o experienta de aproape 7 ani in:

  • proiectare instalatii solare, sanitare, termice, electrice, gaze natural pentru constructii civile si industriale;
  • realizarea de studii de fezabilitate si oferirea de solutii pentru orice tip de investitie;
  • executia documentatiei pentru obtinerea avizelor necesare;
  • elaborarea completa a proiectelor pe faze;
  • executia proiectelor de sanitare, termice, electrice, gaze natural. 

            Lista lucrarilor executate de noi cuprinde mai mult de 150 de proiecte de instalatii pentru constructii.

         

   Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate. Fiecare proiect este analizat cu strictete, asigurandu-se cele mai potrivite solutii in functie de cerintele.

 

 

 

reclama