Print


 

       Noua sesiune de depunere a dosarelor             Casa Verde  2012 se amână !!!

     Daca doriti sa va tinem la curent cu noutațile referitoare la această sesiune va rugăm să ne trimiteți un email la   soleco_romania@yahoo.com, office@soleco-romania.ro pentru a vă înscrie în baza de date sau pentru comenzi.

                      

 Panouri Solare

         Va oferim o gama variata de panouri solare, sisteme pentru solicitantii Casa Verde. Achizitionand panourile solare SOLECO,  veti beneficia de tehnologie la cel mai inalt nivel, performanta maxima, siguranta si cea mai potrivita sursa de a obtine apa calda.                                                                                    Primele panouri solare folosite erau panouri plane. Acestea le folosim si astazi intr-o varianta mai moderna, iar pe langa panourile solare plane a aparut si un al tip de panou solar cu un randament mai mare si anume panourile solare cu tuburi vidate.  

  Caracteristicile panourilor solare

1.       Tehnologie avansata

        Piese de baza ale sistemului – tuburi vidate heat pipe si boilerul de apa ce implica numeroase tehnologii nationale brevetate. Tuburile vidate heat pipe cu tehnologie avansata in colectarea energiei solare, elemente de etansare, capacitate mare de absorbtie, alimentare cu energie termica independenta, produce rapid energie, sfera larga de aplicare si perioada lunga de viata.

 

2.         Pierdere mica de caldura

        Boiler izolat cu spuma poliuretanică rezistenta la presiune inalta, cu densitate si rezistenta mare, cu o izolatie foarte buna, se poate monta la exterior in apropierea panoului solar sau la interior, in locuinta.    

 

3.         Proces tehnologic excelent

       Interiorul rezervorului de apa presurizat este fabricat dintr-un metal special, obtinut ptrintr-o tehnologie avansata de stantare si printr-un proces auto non-electrod in locul tehnologiei de sudare. Un silicat special este sinterizat pe peretii interiori ai rezervorului de apa, formand un strat de protectie special impotriva pierderilor, ruginei/ eroziunii si scalarii, prevenind astfel efectiv pierderile de caldura dintre rezervorul de apa si tuburile colectorului si asigura calitatea si curatenia apei.

 

4.         Difuzie a caldurii scazute

● Racordurile la iesirea de apa, senzor şi elementul electric auxiliar sunt toate sub rezervorul de apă.

● Difuzia de caldura la toate racordurile este foarte redusă, eliminand practic difuzia de caldura prin convectie, care duce la o mare eficacitate de incalzire.

● Drenarea completa a apei calde din rezervor, sporeste in mod eficient rata de utilizare a volumului de apa.

● Aer în surplus este eliminat fiind condus din interiorul rezerborului prin conducte, uşor de monitorizat.

● Alimentarea cu apa poate fi echipata cu o supapa unisens incorporata pentru a realiza alimentarea automata cu apa si oprirea alimentarii cand rezervorul este plin.

 

5.         Extinderea functionalitatii cu usurinta.

         Acest sistem solar este dotat cu racord de alimentare cu apa; racord pentru surplus de apa si conexiunile computerizate pentru controler si elementul electric. Utilizatorul poate avea un numar de optiuni, in functie de nevoile sale reale.

● Conexiunile senzorului si elementului electric se efectueaza prin cablu.

● Senzorul este un accesoriu al controlerului si este vandut impreuna cu acest controler digital, cu elementul electric şi supapa unisens de alimentare cu apa.

        
         Ce va oferim?
- Produse cu Certificate care intrunesc si contin toate standardele de calitate si normele aferente domeniului specific
- Preturi atractive si personalizate pentru fiecare proiect
- O gama bogata si diversificata de produse si de categorii de produse
- Service si garantie inclusa la achizitionare
- Training gratuit
- Piese si accesorii la preturi de post-garantie pentru produsele achizitionate de la noi.

 

 

Toate drepturile rezervate SOLECO-ROMANIA IASI

 

SEO Romania

 Web-Links.ro